Sentaku

Visie

 

Sentaku is het Japans karakterwoord dat staat voor keuze.  Keuze geeft rust, duidelijke richting en meer energie

 

Elke dag maken we kleine en grote keuzes. Heel wat keuzes maken we snel en probleemloos,  sommige zijn moeilijker en vragen om meer duiding. Hierdoor kunnen we  ons onzeker voelen en dit uitstralen.

De holistische manier van werken die ik voor mezelf en andere mensen toepas, streeft ernaar om geest, lichaam en ziel op een lijn te krijgen. Dit schept meer duidelijkheid in je leven en helpt je om keuzes te maken vanuit je ware zelf.

Door het creëren van keuzevrijheid kan je je maximaal ontplooien in je verschillende levensdoelen.

Door jouw eigen keuzemogelijkheden en capaciteiten te leren kennen ga je bewust kiezen voor kwaliteit in jouw leven. Hierbij is vertrouwen in jezelf essentieel. Durf jezelf op de eerste plaats te zetten en neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven.

 

Het maken van bewuste keuzes draagt bij tot een leven in harmonie met jezelf en de mensen rondom je. Je kan het leven makkelijker aan en je zorgt voor duidelijkheid.

Ik voel me dankbaar als ik mensen kan ondersteunen bij het maken van deze keuzes. Heel concreet door Shiatsu en  "Live The Connection" centraal te stellen in mijn leven en hierdoor het beste uit mezelf en anderen te halen.